unban!!!
2 participan?i
www.induviu.ro :: Serverele cs 1.6 -=Lg.IdLe.Ro=- :: -=Lg.IdLe.Ro=- https://lg-idle.forumgratuit.ro :: Cereri admin/slot/unban/.. :: Cereri unban
Pagina 1 din 1
unban!!!
Nick jucator:Doi Pac
Nick admin:nu am apucat sa vad
Alti admini prezenti:nu mai erau
Motivul pt care banuiti ca ati luat ban:nu stiu, un cod probabil
Ora si data:11.10; 08.12.2008
Harta:fy snow
Ip-ul pe care ati luat ban: 82.137.25.183
daca se poate sa imi spui cine mi-a dat ban, astept raspuns de la tine. promit ca nu-l jignesc pe acel admin dar daca il prind ii arat obrazul. rusinica...
tu cum te-ai simti daca ai lua ban fara poza sau macar un avertisment? doar ca ma injura un incepator ca am coade?
astept raspuns si la intrebarea aceasta.
sarbatori fericite tie si tuturor celor ce intra pe acest forum
Nick admin:nu am apucat sa vad
Alti admini prezenti:nu mai erau
Motivul pt care banuiti ca ati luat ban:nu stiu, un cod probabil
Ora si data:11.10; 08.12.2008
Harta:fy snow
Ip-ul pe care ati luat ban: 82.137.25.183
daca se poate sa imi spui cine mi-a dat ban, astept raspuns de la tine. promit ca nu-l jignesc pe acel admin dar daca il prind ii arat obrazul. rusinica...
tu cum te-ai simti daca ai lua ban fara poza sau macar un avertisment? doar ca ma injura un incepator ca am coade?
astept raspuns si la intrebarea aceasta.
sarbatori fericite tie si tuturor celor ce intra pe acest forum
DoiPac- Jucator
- Numarul mesajelor : 9
Reputatie : 0
Puncte : 11762
Data de inscriere : 03/10/2008
ne dati ori nu ne dati (admini buni) unban
poate dupa sarbatori imi raspunde si mie cineva... asta e. daca atat aveti voi grija de noi, atunci no comment. . in tara asta nu exista dreptate nici macar in cs. e strigator la cer ce se intampla pe servere. unii admini se cred zei si dau ban fara a mai cerceta. va trebui sa ma resemnez
DoiPac- Jucator
Re: unban!!!
Nu am fost de fata cind ai luat banul dar pot raspunde la intrebarea ta.
Sa stii ca in momentul cind se vede ca ai coduri pe fatza nici eu nu ma mai chinuiesc sa fac poze
Sa stii ca in momentul cind se vede ca ai coduri pe fatza nici eu nu ma mai chinuiesc sa fac poze
R0tty- Manager
- Numarul mesajelor : 48
Localizare : Bucuresti
Respectarea regulilor :
Puncte : 11966
Data de inscriere : 23/06/2008
merci dj lucky
dj lucky in sfarsit cineva immi face dreptate, partial. daca se poate sa aflu si cine mi-a dat ban pe naspa ar fi dreptate totala.
DoiPac- Jucator
pentru rotty
intr-adevar unii codatzi se vad pe fata iar aia au aim. la wall e mai greu sa stii sigur daca are sau nu . de aceea sunt pozele. daca esti admin nu inseamna ca le stii pe toate. am vazut multi admini varza si chiar codati. te sfatuiesc sa nu mai fii atat de sigur cand dai ban fara poze
DoiPac- Jucator
www.induviu.ro :: Serverele cs 1.6 -=Lg.IdLe.Ro=- :: -=Lg.IdLe.Ro=- https://lg-idle.forumgratuit.ro :: Cereri admin/slot/unban/.. :: Cereri unban
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum