[cerere unban]
3 participan?i
www.induviu.ro :: Serverele cs 1.6 -=Lg.IdLe.Ro=- :: -=Lg.IdLe.Ro=- https://lg-idle.forumgratuit.ro :: Cereri admin/slot/unban/.. :: Cereri unban
Pagina 1 din 1
[cerere unban]
Deci cam pe la ora 20:10 era harta fy_snow . Admin pe sv era manix.... cu nick-ul in "mario" iar apoi da retry si se pune spec . Sta cateva secunde simi zice "alternate da pozele" cand colo nu a facut nicio poza mai ales ca nu era cu adminu bagat si stiu si eu cum e sa mi se faca poze ( adica: 1. imi apare si mie jos cand cum si unde sa facut poza 2. imi face lag sau mi se misca sacat cand cineva imi face poze ca mi sa mai facut pe sv asta).Cand iam zis ca a facut poza fara sa fie logat cu adminu a inceput sa rada. Ma lasat in pace ... iar eu cu cativa de pe sv am vrut sa schimbe si el mapa , noi iam propus cateva harti si a bagat la vot awp bica ce ii propusesem mai multi. A schimbat mapa , mam conectat , iar cand intru pe sv imi zice un player " alternate vezi ca atunci cand intra manix iei ban" si asa a fost , a intrat si intr0un min ban
nick : alternate
ip : 86.55.99.58
Re: [cerere unban]
alternate- dar totusi pozele le-ai cautat?
cu alternate am jucat si eu putin in seara asta si nu mi-a parut codat la prima vedere, ci doar bun, dar din nou la prima vedere....
cu alternate am jucat si eu putin in seara asta si nu mi-a parut codat la prima vedere, ci doar bun, dar din nou la prima vedere....
help- Moderator Principal
- Numarul mesajelor : 51
Varsta : 41
Respectarea regulilor :
Reputatie : 3
Puncte : 12075
Data de inscriere : 07/05/2008
nu frate , nu leam cautat ca stiu si eu cum este sa ti faca un admin poze pe sv asta .... si acum leam cautat si "chanci" nicio poza, am jucat cu admini mai mari k el si mai buni la cs si daca aia nu mau banat este clar ca nam nik:|
uite cum facem, iti scot eu banul in seara asta pt cateva zile de test
o sa intru, o sa te urmaresc si daca imi pari codat sau nu mai joci la fel de bine te banez permanent. in acelasi timp daca in urmatoarele 3 seri nu te vad pe servar - ban
daca iti mai scoate cineva banul ramane fara admin
dar daca nu esti codat...ramai pe servar
o sa intru, o sa te urmaresc si daca imi pari codat sau nu mai joci la fel de bine te banez permanent. in acelasi timp daca in urmatoarele 3 seri nu te vad pe servar - ban
daca iti mai scoate cineva banul ramane fara admin
dar daca nu esti codat...ramai pe servar
help- Moderator Principal
- Numarul mesajelor : 51
Varsta : 41
Respectarea regulilor :
Reputatie : 3
Puncte : 12075
Data de inscriere : 07/05/2008
ok ms pt unban , intra si u cu alt nick cand vrei sa ma urmaresti , ca daca te vad pe sv cu nick-ul tau ma intimidez si nu prea mai joc bine joc cu emotii si sati bagi si sunet sa vezi cum se aud pasii:)
Dar eu tot nu inteleg de ce admini care dau ban nu intra sa posteze la commenturi ?
R0tty- Manager
- Numarul mesajelor : 48
Localizare : Bucuresti
Respectarea regulilor :
Reputatie : 0
Puncte : 11966
Data de inscriere : 23/06/2008
Ca sa nu deschid alt topic , fac tot aici inca o cerere de unban
Lista jucatorilor si adminilor de pe servar :
1. Ares 33
2. rT. 26
3. alternate 21
4. [L.S.]aza 13
5. [L.S.]shtrumf 10
5. -xS- Mcw 10
7. LiGhT 5
8. DANGEROUS BOY !!!! 1
9. Player
ora 14:28 , data 11-1-2009
motiv : nush , aveam scor bun 21 kill-uri cu 4 dead-uri.. (banuiesc ca pe motiv de coade)
Tot azi ma verificat manix , mia facut poze .... i leam dat si ma lasat sa joc
Va rog unban
Kicked by Console: "BANAT permanent"
Kicked :"BANAT permanent"
You have been banned from this server.
You have been banned from this
Subiecte similare
» Cerere unban
» Cerere Unban
» Cerere Unban
» [UITATI-VA MA SI LA CEREREA MEA :)][inca o cerere de UNBAN]
» Model cerere unban!
» Cerere Unban
» Cerere Unban
» [UITATI-VA MA SI LA CEREREA MEA :)][inca o cerere de UNBAN]
» Model cerere unban!
www.induviu.ro :: Serverele cs 1.6 -=Lg.IdLe.Ro=- :: -=Lg.IdLe.Ro=- https://lg-idle.forumgratuit.ro :: Cereri admin/slot/unban/.. :: Cereri unban
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum