Cerere Admin : $3ct0R
+3
As4ever
Aligator
$3ct0R
7 participan?i
www.induviu.ro :: Serverele cs 1.6 -=Lg.IdLe.Ro=- :: -=Lg.IdLe.Ro=- https://lg-idle.forumgratuit.ro :: Cereri admin/slot/unban/.. :: Cereri admin
Pagina 1 din 1
Cerere Admin : $3ct0R
Numele de scena: $3ct0R
De cand joci pe server: zile, saptamani, luni, ani: 2 luni (cred nu mai tin minte).
Timpul zilnic jucat pe server: 3-4 ore
Admini care te-au vazut pe server: Toti Adminii cred..sau aproape.. mi-au facut si poze 3 admini.
De cat timp joci cs: zile, saptamani, luni, ani: Cam de 7 ani
Varsta:22
Sex:M
Steam / Pacsteam / Cs simplu :Cs Simplu:)
Motivul pt. care vrei admin :Ma joc mult si dimineata si nu e nici un admin, sa pot schimba harta si da ban la codati, ca din cauza lor sunt nevoit sa ies ca nu am ce sa le fac
Id de mess: s0r1n2004
Ai spus cuiva despre forum sau server: Am spus la multi Sunt operator pe un hub si care intreaba de un server ii dau acest server.
De cand joci pe server: zile, saptamani, luni, ani: 2 luni (cred nu mai tin minte).
Timpul zilnic jucat pe server: 3-4 ore
Admini care te-au vazut pe server: Toti Adminii cred..sau aproape.. mi-au facut si poze 3 admini.
De cat timp joci cs: zile, saptamani, luni, ani: Cam de 7 ani
Varsta:22
Sex:M
Steam / Pacsteam / Cs simplu :Cs Simplu:)
Motivul pt. care vrei admin :Ma joc mult si dimineata si nu e nici un admin, sa pot schimba harta si da ban la codati, ca din cauza lor sunt nevoit sa ies ca nu am ce sa le fac
Id de mess: s0r1n2004
Ai spus cuiva despre forum sau server: Am spus la multi Sunt operator pe un hub si care intreaba de un server ii dau acest server.
Sector
IN decurs de 2 luni cum ai zis tu, eu te-am vazut de 2 ori, aceste 2 ori a fost saptamina aceasta
Tu joci pe LG de pe 9 februarie, daca socotind ca azi e 27, da ai exact 2 luni
Baiete mai joaca si nu depune cereri aiurea
Si in 1 rind vb urit, nu esti un jucator linistit
Mereu il faci pe cineva intr-un fel sau altul
Din partea mea ai un contra
Tu joci pe LG de pe 9 februarie, daca socotind ca azi e 27, da ai exact 2 luni
Baiete mai joaca si nu depune cereri aiurea
Si in 1 rind vb urit, nu esti un jucator linistit
Mereu il faci pe cineva intr-un fel sau altul
Din partea mea ai un contra
Re: Cerere Admin : $3ct0R
In primul rand presupun ca nu ai motive sa-mi zici tu mie baiete, ai 20 de ani si o tastatura in fata. In al 2-lea rand nu joc de pe 7 februarie..si chiar daca as juca de atunci sunt mai activ de cat multi altii in 24 de luni(vezi top 10). Si nici eu nu prea te-am vazut pe server pentru ca nu joci. Succes !
Sector
Eu cred ca faci o mare greseala ca imi comentezi mesaju. Nu trebuie sami spui mie de cind joci pe server, sau cit stau eu pe server.. Citeste regulile.. De la mine ai un contra cit tine de mare
Bine esti contra )) Presupun ca te ocupi mai mult de forum ca la asta presupun ca te pricepi;)) .Tu esti Contra eu sunt Chivu .
22.75hr ,la cereri din cate stiu scrie ca daca nu ai minim 50 ore nici slot nu primesti,dar pe tine o sa ma uit mai atent.daca imi place de tine poate iti dau un moderator ceva.dar mai asteapta
-
ba mie imi place cum joaka.. dar are cam putin timp .. eu zic sa mai stai pe server si cred ca o sa primesti admin
Eu stau pe server si ma joc mereu..nu tin neaparat sa am admin .. atat timp ca e cineva sa faca treaba pe server la momentul potrivit. Nu stiu ce are aligator cu mine ca pe server n-am vb niciodata.
Sector
Tiam dat odata sau de 2 ori llama pt ka vb frumos tare.. Si mai spui si minciuni in cerere.. Dumnezeu cu tine
eu te vazusem de cateva orri joci bine dar nu pot fi pro pana nu atzi schimbi vocabularul
Mda stiu ca mai comentam cateodata:) .Aligator nu mi-ai dat niciodata lama stai linistit. Sunt sigur ca ma confunzi.
gata cu discutiile fara rost
sector, mai joaca o vreme, fii linistit etc etc si o sa primesti admin
punct
sector, mai joaca o vreme, fii linistit etc etc si o sa primesti admin
punct
help- Moderator Principal
- Numarul mesajelor : 51
Varsta : 41
Respectarea regulilor :
Reputatie : 3
Puncte : 12073
Data de inscriere : 07/05/2008
Punct. Am inteles Aligator sper ca nu te-ai suparat, eu n-am nimic cu tine si sper ca nici tu.
www.induviu.ro :: Serverele cs 1.6 -=Lg.IdLe.Ro=- :: -=Lg.IdLe.Ro=- https://lg-idle.forumgratuit.ro :: Cereri admin/slot/unban/.. :: Cereri admin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum