www.induviu.ro
www.induviu.ro

Alăturati-vă forumului, este rapid si usor

www.induviu.ro
www.induviu.ro
www.induviu.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

onL1nE--> Bancuri

In jos

onL1nE--> Bancuri Empty onL1nE--> Bancuri

Mesaj Scris de vERon Joi Apr 09, 2009 6:19 pm

Bula si ciorba de burta
Bula se duce la restaurant si comanda o ciorba de burta.
Chelnerul vine cu degetul mare bagat in ciorba.
Bula cand vede cere alta ciorba.
A doua oara se repeta.
Bula se supara
- Ma tu esti *****, nu poti sa vii fara sa-ti bagi degetele alea nespalate in ciorba mea?
- Nu ma certati domnule... Ieri am descarcat niste lazi si mi-au strivit degetul si daca il tin la caldura se mai potoleste durerea.
-Pai de ce nu ti-l bagi in fund, ca si acolo ie caldura...
-Pai unde credeti ca l-am tinut inainte sa va aduc ciorba?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bula si colega lui
Bula se apropie de o colega de clasa si ii spune:
- Poti sa-mi dai fotografia ta ?
- Da' ce, nu poti sa dormi fara sa te uiti la mine? Ma iubesti asa de tare ?
- Nu. pur si simplu colectionez pokemoni!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cadouri pentru profesoara
Bula la scoala. Cum era ziua invatatoarei fiecare dintre copii vine pe rand si ii da un cadou.
Vine Ionescu, fiul brutarului, si ii intinde o cutie. Invatatoarea o ia, o agita putin si zice:
- Sunt franzele nu ?
- Da. Raspunde Ionescu.
Vine Stanescu, fiul macelarului, si ii intinde o cutie. Invatatoarea o agita usor .. miroase cutia si zice:
- Cotlete de porc nu ?
- Da. Raspunde Stanescu.
Vine Bula, tatal lui avea un magazin de bauturi alcoolice, si ii intinde o cutie. Invatatoarea agita cutia de doua ori si observa ca dintr-un colt incepe sa picure. Pune degetul pe cutie apoi il baga in gura si zice :
- E vin alb nu ?
- Nu.
Invatatoarea pune iar degetul pe cutie si apoi il baga in gura si zice:
- Hmmm, e sampanie nu ?
- Nu. Zice Bula.
- Ma dau batuta. Ce e ?
- Un catelus.
----------------------------------------------------------------------------------------------

Testul de maturitate
Bula in clasa intai ii dadea bataie de cap profesoarei sale. La un moment dat, aceasta il intreaba:
- Bula! Care este problema ta?
Bula spune:
- Sunt mult prea destept pentru clasa intii. Sora mea este in clasa a treia, iar eu sunt si mai destept decit ea! De aceea cred ca ar trebui sa fiu mutat in clasa a treia.
Profesoara, nervoasa, il duce pe Bula la directorul scolii si ii explica acestuia dorinta lui Bula.
In urma discutiei, directorul si doamna profesoara hotarasc sa ii dea lui Bula un test, iar daca acesta va trece, va fi mutat in clasa a treia, iar daca nu, va trebui sa ramina in clasa intii si sa se poarte frumos.
Directorul:
- Cat fac 3 x 3?
- 9.
- Cat fac 6 x 6?
- 36.
- Cat fac 9 x 9?
- 81.
Si tot asa, raspunde la toate intrebarile la care un elev de clasa a treia ar trebui sa stie sa raspunda. Bula parea sa se descurce foarte bine. Directorul, privind spre profesoara acestuia, ii spune:
- Cred ca Bula poate sa fie mutat direct in clasa a treia.
Profesoara, cunoscind tendinta micului Bula spre lucruri ce au legatura cu sexul, ii spune directorului:
- Lasati-ma si pe mine sa ii pun cateva intrebari, inainte de a lua o asemenea decizie. Atat directorul cat si Bula sunt de acord, iar profesoara isi incepe intrebarile:
- Ce are vaca 4 si eu am numai doua?
- Picioare.
- Ce ai tu in pantaloni, iar eu nu am?
Ochii directorului se maresc! Dar inainte de a reusi sa il opreasca pe Bula, acesta raspunde:
- Buzunare.
Directorul rasufla usurat si ii spune profesoarei:
- Cred ca ar trebui sa il mutam in clasa a cincea, pentru ca sincer eu nu as fi stiut sa raspund la ultimele doua intrebari...!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bula si rima
Bula la scoala.
Profa:
- Tema pentru acasa! Scrieti doua propozitii cu rima!
A doua zi la scoala profa:
- Ati scris propozitiile?
Elevii:
-DA!!!
Profa:
-Cititi fiecare!
Citesc elevii, vine rindul lui Bula.
Bula:
-Foaie verde barabula
Stau in apa pin la briu.
Profa:
- Bula!, si unde-ti este rima?