PT cererea lui Sector
+2
As4ever
Trance
6 participan?i
www.induviu.ro :: Serverele cs 1.6 -=Lg.IdLe.Ro=- :: -=Lg.IdLe.Ro=- https://lg-idle.forumgratuit.ro :: Cereri admin/slot/unban/.. :: Cereri admin
Pagina 1 din 1
PT cererea lui Sector
Sincer team vazut putin pe server dar daca spui ca intri dim nu am de unde sa stiu ca eu sunt la munca dar despre joc ce pot spune joci bine dar cum au spus si ceilalati mai usor cu vorbele pe server cat despre admin mai joaca si seara sa te vedem si noi si cine stie poate primesti
Trance- Moderator Principal
- Numarul mesajelor : 3
Respectarea regulilor :
Reputatie : 0
Puncte : 11785
Data de inscriere : 21/09/2008
Re: PT cererea lui Sector
Bar de negri ) oricum ma joc in fiecare zi si dim si dupa-amiaza si seara, cand nu ma duc la munca )
eu unul te vad in fiecare dimineatza cand intru ..joci bine...tziai schimbat si vocabularul...esti pe drumul bun....continua asa si daca si celalti admini sunt deacord ve primi si admin...bafta si tzineo tot asa.......
Dc : pt k se crede buricul pamantului ....k si cum ar fii el cel mai mare asa da ordinele..lasa harta asta schimba harta k e naspa ..etc .. -->
)) Am inteles esti contra. Din cate am vazut nu sunt singurul care are ceva de obiectat impotriva ta, am sa-i rog pe cei in cauza sa faca posturi.
Vreau sai vad pe ce'i care au de comentat importiva mea.....vreau s faca un reply si s zica ce au contra mea..de zici k is multi contra mea...sai vad si eu parerea.....pana atunci taci si joak ..."Respecta si vei fii respectat " ....
Bine hai gata ca n-are rost.. ) las'o asa cum a cazut..tu esti admin eu sunt jucator .. tu esti mai bun ca de aia ai ajuns aici. Nu-mi place sa ma cert dar tu ai inceput. Succes.
sector
Mah ajunge!!! CE-i aici? sectoru de politie? Sector tiam zis de mai multe ori las-o mai moale, fara infirnari de astea ca nu esti admin inka, esti player, si vezi pentru limbaj sau purtare pe server sa iei si un mic ban asa... cu mine ai avut de afacere, acum cu ghost, zilele viitoare cu cine? AM ZIS LAS-O MAI MOALE!!!!
Subiecte similare
» [UITATI-VA MA SI LA CEREREA MEA :)][inca o cerere de UNBAN]
» Cerere Admin : $3ct0R
» Cerere Unban
» Reclamatie admin [Ghost]
» Cerere Admin : $3ct0R
» Cerere Unban
» Reclamatie admin [Ghost]
www.induviu.ro :: Serverele cs 1.6 -=Lg.IdLe.Ro=- :: -=Lg.IdLe.Ro=- https://lg-idle.forumgratuit.ro :: Cereri admin/slot/unban/.. :: Cereri admin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum