legat de fy_snow
+2
Aligator
izzy
6 participan?i
www.induviu.ro :: Serverele cs 1.6 -=Lg.IdLe.Ro=- :: -=Lg.IdLe.Ro=- https://lg-idle.forumgratuit.ro :: Reclamatii si pareri admini si jucatori
Pagina 1 din 1
Sunteti deacord sa scoatem awp de pe fy_snow ?
legat de fy_snow
am si eu o propunere: Cer parerea la totzi admini pt urmatorul luctu, sa se scoata awp de pe fy_snow ..astfel nu vom mai avea divergente...
PS: varog sa raspundeti..fie pro sau contra
PS: varog sa raspundeti..fie pro sau contra
Ultima editare efectuata de catre izzy in Vin Apr 03, 2009 5:58 pm, editata de 1 ori
DA
DA mah trebuie scos, e prea mica in 1 rind pentru snow, si foarte multi playeri se oftica cind il vede pe cineva cu awp.
Parerea mea e ca ar trebui scos
Parerea mea e ca ar trebui scos
Re: legat de fy_snow
buna idee cu votul/topicul asta izzy
bravo
bravo
help- Moderator Principal
- Numarul mesajelor : 51
Varsta : 41
Respectarea regulilor :
Reputatie : 3
Puncte : 12073
Data de inscriere : 07/05/2008
nu se va scoate awp-ul.Ceea ce am spus eu atunci cu fara awp a fost valabila pentru altceva ,dar acum este din nou on awp.
ca nu am chef de aceea ,capish?poate nu sti cat de greu este sa faci sa modifici ceva ,daca vrei iti dau tie owner si il faci tu ,iar daca nu il faci ma lasi sa iti scot adminul si sa te banez
nu am zis sa modific eu am zis sa se coata si asa sa o faca cine se pricepe ...dar daca nu se poate asta este nui nimic nui nevoie sa te enervezi
frate ma crezi ca nu stiu ce sa fac mai repede,a cumparat help saracu domeniu + host si inca nu am inceput la el ,pentru ca ma futeti toti la cap.adica omul asta a lu-at astea degeaba si-a consumat niste bani cu care putea face altceva si voi vreti acum sa fac nu stiu ce la server ,lasati-l dreacu asa cum este ca l-am futut destul ,daca ati sti voi cum este sa lucrezi in toate astea ,sa nu iesi afara din casa si ***.
ok spor la treba...si daca vrei sa te ajut cu ceva sa ma anunti...tziam mai zis asta de multe ori da nu miai dat nimik de facut:(
www.induviu.ro :: Serverele cs 1.6 -=Lg.IdLe.Ro=- :: -=Lg.IdLe.Ro=- https://lg-idle.forumgratuit.ro :: Reclamatii si pareri admini si jucatori
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum